AcasaDESPRE NOISCURT ISTORICVIZIUNE / MISIUNEBAZĂ MATERIALĂCONTACTMANAGEMENTECHIPA MANAGERIALĂCONSILIUL DE ADMINISTRȚIECOMPONENȚA CONSILIUL DE ADMINISTRȚIE HOTĂRÂRILE CONSILIULUI DE ADMINISTRȚIE P.D.I.PLAN MANAGERIALOFERTĂ EDUCAȚIONALĂORGANIGRAMĂREGULAMENTE INTERNER.I. CODUL ETICR.O.F.COMPARTIMENT SECRETARIATCONTABILITATEEXECUȚIE BUGETARĂEXECUȚIE BUGETARĂ - buget localEXECUȚIE BUGETARĂ- BUGET LOCAL-31 MARTIE 2023EXECUȚIE BUGETARĂ-BUGET LOCAL- 30 IUNIE 2023 EXECUȚIE BUGETARĂ-BUGET LOCAL- 30 SEPTEMBRIE 2023 EXECUȚIE BUGETARĂ-BUGET LOCAL- 31 DECEMBRIE 2023 EXECUȚIE BUGETARĂ - buget de statEXECUȚIE BUGETARĂ - buget de stat-MARTIE 2023EXECUȚIE BUGETARĂ - buget de stat-IUNIE 2023 EXECUȚIE BUGETARĂ - buget de stat-SEPTEMBRIE 2023 EXECUȚIE BUGETARĂ - buget de stat- DECEMBRIE 2023 BUGET LOCALTRANSPARENȚA BUGETARĂBUGET DE STATBUGET LOCALEVALUARE NAȚIONALĂ EVALUARE NAȚIONALĂ LA CLASELE II , IV, VIEVALUARE NAȚIONALĂ LA CLASA A VIII-ACALENDAR EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A CERERE TIP CONTESTAȚII LA EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A CONTESTAȚII LA EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ LA CLASA A VIII-A 2024ORARORARE ȘCOLIORAR GIMNAZIU MIREȘU MAREORAR GIMNAZIU LUCĂCEȘTIORAR MICROBUSLEGISLAȚIELEGEA ÎNVĂȚĂMÂNTULUIROFUIPSTATUTUL ELEVULUICODUL MUNCII, CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCĂOLIMPIADE ȘI CONCURSURIOLIMPIADE ȘCOLAREPARTENERIATE / PROIECTEACTIVITĂȚI EXTRAȘCOLARE 2022-2023ACTIVITĂȚI EXTRAȘCOLARE 2024 ZIUA INTERNAȚIONALĂ A LECTURIIMIKEY MOUSELEGĂTURI UTILEINSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN MMMINISTERUL EDUCAȚIEIPRIMĂRIA COMUNEI MIREȘU MARECASA CORPULUI DIDACTIC MMDIDACTIC.RO
COPYRIGHT © 2013 - Şcoala Gimnazială Mireșu Mare by ing. Buciuman Raul
1437000604121.png 16-accessibilityicon512
ȘCOALA  GIMNAZIALĂ MIREȘU  MARE
Tel : 0262 284008
 E-mail: scoala_mires @yahoo.com
ÎNAPOI
GALERIE FOTO
Ieri, 22 martie, a avut loc, în Piața Libertății din Baia Mare, un eveniment dedicat aniversării Zilei Poliției Românie (25 martie). Copii de grădiniță, de gimnaziu sau din ciclul primar, dar și liceeni au venit să vadă tehnica dn dotarea polițiștilor maramureșeni. Multe zâmbete, copiii au primit bomboane și s-au bucurat de prezența câinilor de intervenție. În cadrul manifestprilor s-a făcut și premierea elevilor care au luat parte la concursul de desene organizat de IPJ MM. Premiul I la categoria „Clasa pregătitoare” a fost obținut de o elevă din Mireșu Mare, Pop Sofia Elena de la Școala Gimnazială din localitate, îndrumător prof. înv. primar Gelu Dragoș.
„A devenit deja o tradiție ca pentru aniversarea Zilei Poliției Române, polițiștii maramureșeni să fie înconjurați de copii, indiferent de vârstă. Așa cum au promis, polițiștii s-au întâlnit cu zeci de copii interesați să descopere tainele acestei profesii.
Mascații, tehnicienii criminaliști, polițiștii rutieri, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au expus tehnica din dotare și au discutat cu copii, iar polițiștii Biroului Siguranța Școlară și cei de prevenire le-au oferit câte un mic dar, asezonat cu sfaturi preventive.
Atracțiile copiilor au fost ofițerii patrupezi VIS și RICKY, alături de conductorii lor și motocicleta Biroului Rutier Baia Mare. Totodată, o misiunea grea pentru polițiștii Biroului Siguranța Școlară a fost desemnarea unui câștigător a celei de-a doua ediție a concursului de desene „Gânduri pentru polițiști”. Zeci de desene au trecut prin mâinile polițiștilor, iar cele mai reprezentative au fost premiate la Ziua Porților Deschise”, a transmis IPJ Maramureș.
Dragoș HOJDA
Pop Sofia Elena din Mireșu Mare, locul I la concursul de desene organizat de IPJ Maramureș
În data de 25 martie se sărbătoreşte Ziua Poliției Române. Cu acest prilej Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş desfăşoară mai multe activităţi sub deviza ”Ziua Porților Deschise”, printre care și un concurs de desene destinat elevilor din ciclul primar.
Piața din Centrul vechi a fost inundată de copii de grădiniță, elevi de ciclul primar și gimnazial dar și de elevi de liceu, micii participanți fiind însoțiți de dascăli, părinți și bunici. Principalele atracții au fost: motocicleta, laboratorul rutier și autospecialele folosite de polițiștii rutieri, roata de prevenire, dotările Serviciului pentru Acțiuni Speciale, câinii de intervenție, precum și tehnicieni criminaliști care i-au amprentat pe doritori. Peste tot, la fiecare stand,  au fost primiți cu zâmbetul pe buze, cu banere, cu bomboane și pufuleți spre deliciul celor mici.
Punctul culminant a fost Festivitatea de premiere făcută de către comisar șef de poliție Ilea Constantin,  Împuternicit Șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureş, care a înmânat diplome și cadouri consistente celor merituoși.
La categoria „Clasa Pregătitoare„ Premiul I a fost obținut de către Pop Sofia Elena, de la Școala Gimnazială Mireșu Mare, îndrumător prof. înv. primar Dragoș Gelu. Felicitari tuturor!
GDL
400 1000