AcasaDESPRE NOISCURT ISTORICVIZIUNE / MISIUNEBAZĂ MATERIALĂCONTACTMANAGEMENTECHIPA MANAGERIALĂCONSILIUL DE ADMINISTRȚIECOMPONENȚA CONSILIUL DE ADMINISTRȚIE HOTĂRÂRILE CONSILIULUI DE ADMINISTRȚIE P.D.I.PLAN MANAGERIALOFERTĂ EDUCAȚIONALĂORGANIGRAMĂREGULAMENTE INTERNER.I. CODUL ETICR.O.F.COMPARTIMENT SECRETARIATCONTABILITATEEXECUȚIE BUGETARĂEXECUȚIE BUGETARĂ - buget localEXECUȚIE BUGETARĂ- BUGET LOCAL-31 MARTIE 2023EXECUȚIE BUGETARĂ-BUGET LOCAL- 30 IUNIE 2023 EXECUȚIE BUGETARĂ-BUGET LOCAL- 30 SEPTEMBRIE 2023 EXECUȚIE BUGETARĂ-BUGET LOCAL- 31 DECEMBRIE 2023 EXECUȚIE BUGETARĂ - buget de statEXECUȚIE BUGETARĂ - buget de stat-MARTIE 2023EXECUȚIE BUGETARĂ - buget de stat-IUNIE 2023 EXECUȚIE BUGETARĂ - buget de stat-SEPTEMBRIE 2023 EXECUȚIE BUGETARĂ - buget de stat- DECEMBRIE 2023 BUGET LOCALTRANSPARENȚA BUGETARĂBUGET DE STATBUGET LOCALEVALUARE NAȚIONALĂ EVALUARE NAȚIONALĂ LA CLASELE II , IV, VIEVALUARE NAȚIONALĂ LA CLASA A VIII-ACALENDAR EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A CERERE TIP CONTESTAȚII LA EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A CONTESTAȚII LA EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ LA CLASA A VIII-A 2024ORARORARE ȘCOLIORAR GIMNAZIU MIREȘU MAREORAR GIMNAZIU LUCĂCEȘTIORAR MICROBUSLEGISLAȚIELEGEA ÎNVĂȚĂMÂNTULUIROFUIPSTATUTUL ELEVULUICODUL MUNCII, CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCĂOLIMPIADE ȘI CONCURSURIOLIMPIADE ȘCOLAREPARTENERIATE / PROIECTEACTIVITĂȚI EXTRAȘCOLARE 2022-2023ACTIVITĂȚI EXTRAȘCOLARE 2024 ZIUA INTERNAȚIONALĂ A LECTURIIMIKEY MOUSELEGĂTURI UTILEINSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN MMMINISTERUL EDUCAȚIEIPRIMĂRIA COMUNEI MIREȘU MARECASA CORPULUI DIDACTIC MMDIDACTIC.RO
DSCN0748.JPG
COPYRIGHT © 2013 - Şcoala Gimnazială Mireșu Mare by Buciuman Raul
TITLU.jpg
“Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai”, ne-am născut și trăim noi, cei din localitatea Mireșu Mare. 
Datoria noastră, a celor ce suntem investiți cu obligațiile unui ghid, ocrotind zeci de generații  pe drumul  cunoașterii, este  să păstrăm și să arătăm atât semenilor noștri din acest spațiu, cât și altora, frumusețile fizice și morale ale acestui ținut. 
Așa am pornit la drum în urmă cu 10 ani, când am desfășurat  prima ediție a Festivalului folcloric–concurs pentru copii “Florile Someșului”. Iată-ne ajunși la cea de-a X-a ediție
Am considerat Festivalul  o oportunitate pentru copiii talentați din zona Codru-Chioar și zonele limitrofe. Vă așteptăm cu drag!
ÎNAPOI
FESTIVAL
“Bună zua, oamini buni,
Ce v-om spune nu-s minciuni
Vă urăm tăt voaie bună
După datina străbună!”
 
Formația de dansuri populare “Mugurii Codrului” Școala  gimnazială Mireșu Mare, coordonați de către prof Emilia Pop și Ghiță Mureșan.
 
    Urarea vine din colțul acesta de lume, în care ne-am născut și de care ne leagă trainic și durabil mii de fire emoționale. Ne-a fost dat nouă,  mirișenilșor, să ne bucurăm de o localitate frumoasă și bogată. 
   Nu mă sfiesc să spun asta chiar dacă în ultimii ani, a devenit parcă o faptă vinovată să vorbești cu drag despre țara și neamul tău. Viața noastră, a fiecăruia, a pornit de aici și rămâne cât existăm, marcată de trăirile satului. Ne raportăm cu toții la casa părintească și la universul copilăriei, ca la un mic rai neatins de bruma uitării. 
    Este izvorul care ne adapă la durere și bucurie. Ființa noastră, a celor din nord de țară, n-a fost și nu va putea fi despărțită de șoaptele codrilor, de cântecele lor și nu în ultimul rând de dansurile populare. Așa se explică cea de-a X-a ediție a Festivalului –concurs pentru copii “ Florile Someșului”, unde dănțăușii noștri au ocupat un loc pe podium. Felicitări tuturor participanților care ne-au “călcat pragul”, ne-au încântat sufletele și privirea și sper că au plecat cu zâmbetul pe buze. Spectacolul poate fi urmărit pe www. studioachim.ro. Pentru motivare…dănțăușii noștri mirișeni  și cei care au câștigat trofeul –“Cununița          Năzdrăvană” Satu Mare. Mulțumim doamnelor Leontina Dorca și Carmen Sas care ne-au oferit un adevărat regal folkloric cu acești minunați copilași pe care-i călăuzesc. Soliștii au fost acompaniați de orchestra  condusă de inimosul maestru, prof. Vasile Goci.