AcasaDESPRE NOISCURT ISTORICVIZIUNE / MISIUNEBAZĂ MATERIALĂCONTACTMANAGEMENTECHIPA MANAGERIALĂCONSILIUL DE ADMINISTRȚIECOMPONENȚA CONSILIUL DE ADMINISTRȚIE HOTĂRÂRILE CONSILIULUI DE ADMINISTRȚIE P.D.I.PLAN MANAGERIALOFERTĂ EDUCAȚIONALĂORGANIGRAMĂREGULAMENTE INTERNER.I. CODUL ETICR.O.F.COMPARTIMENT SECRETARIATCONTABILITATEEXECUȚIE BUGETARĂEXECUȚIE BUGETARĂ - buget localEXECUȚIE BUGETARĂ- BUGET LOCAL-31 MARTIE 2023EXECUȚIE BUGETARĂ-BUGET LOCAL- 30 IUNIE 2023 EXECUȚIE BUGETARĂ-BUGET LOCAL- 30 SEPTEMBRIE 2023 EXECUȚIE BUGETARĂ-BUGET LOCAL- 31 DECEMBRIE 2023 EXECUȚIE BUGETARĂ - buget de statEXECUȚIE BUGETARĂ - buget de stat-MARTIE 2023EXECUȚIE BUGETARĂ - buget de stat-IUNIE 2023 EXECUȚIE BUGETARĂ - buget de stat-SEPTEMBRIE 2023 EXECUȚIE BUGETARĂ - buget de stat- DECEMBRIE 2023 BUGET LOCALTRANSPARENȚA BUGETARĂBUGET DE STATBUGET LOCALEVALUARE NAȚIONALĂ EVALUARE NAȚIONALĂ LA CLASELE II , IV, VIEVALUARE NAȚIONALĂ LA CLASA A VIII-ACALENDAR EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A CERERE TIP CONTESTAȚII LA EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A CONTESTAȚII LA EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ LA CLASA A VIII-A 2024ORARORARE ȘCOLIORAR GIMNAZIU MIREȘU MAREORAR GIMNAZIU LUCĂCEȘTIORAR MICROBUSLEGISLAȚIELEGEA ÎNVĂȚĂMÂNTULUIROFUIPSTATUTUL ELEVULUICODUL MUNCII, CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCĂOLIMPIADE ȘI CONCURSURIOLIMPIADE ȘCOLAREPARTENERIATE / PROIECTEACTIVITĂȚI EXTRAȘCOLARE 2022-2023ACTIVITĂȚI EXTRAȘCOLARE 2024 ZIUA INTERNAȚIONALĂ A LECTURIIMIKEY MOUSELEGĂTURI UTILEINSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN MMMINISTERUL EDUCAȚIEIPRIMĂRIA COMUNEI MIREȘU MARECASA CORPULUI DIDACTIC MMDIDACTIC.RO
COPYRIGHT © 2013 - Şcoala Gimnazială Mireșu Mare by ing. Buciuman Raul
1437000604121.png 16-accessibilityicon512
ȘCOALA  GIMNAZIALĂ MIREȘU  MARE
Tel : 0262 284008
 E-mail: scoala_mires @yahoo.com
ÎNAPOI
GALERIE FOTO
Romeo Dobocan, director executiv la ADIGIDM Maramureș -  prezent în Școala Mireșu Mare în ”Săptămâna Verde”
În cadrul Campaniei de promovare și înțelegere a importanței colectării selective dl. Romeo Dobocan, directorul executiv al ADIGIDM Maramureș a fost invitat de către directorul Școlii Gimnaziale Mireșu Mare prof. Dorel Merciu la o prelegere despre importanța păstrării mediului înconjurător în condiții naturale, fără factori poluatori, de a fi atenți la selectarea deșeului menajer pe fracții, de a-i învăța pe cei mai în vârstă sau cei din familie cum se utilizează lăzile de compost pentru a se pune în ele deșeul biodegradabil.
Elevii mirișeni, foarte receptivi, au aflat că PET-urile, plasticele, dozele, hârtia, cartonul sau orice alt tip de deșeu reciclabil nu trebuie să fie amestecat cu rezidurile menajere, riscând sancțiuni:  ”Este o deprindere pe care trebuie să ne-o însușim foarte repede. Acestea trebuie puse în pubelele galbene și albastre, iar sticla în igloo-rile verzi. În recipienți trebuia să fie doar gunoi menajer. Realitatea este de multe ori alta. Acolo unde fracția este neconformă într-un procent semnificativ se va dispune neridicarea deșeului. Este o „sancțiune” care va intra constant în practica de lucru. Ridicarea deșeurilor neconforme duce la nerespectarea de către primării a procentelor de selecție impuse de lege. Din această cauză autoritățile locale sunt sancționate cu zeci de mii de lei amendă de către Garda de Mediu, bani care sunt plătiți din taxe și impozite tot din buzunarul părinților voștri.” a menționat directorul executiv ,Romeo Dobocan.
La finalul activității, oaspetele nostru dl. Romeo Dobocan a fost invitat la o acțiune de ecologizare ”Curățăm Maramureșul” în Rezervația ”Bavna” Lucăcești – Fersig, acțiune derulată cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș.
GDL
12