AcasaDESPRE NOISCURT ISTORICVIZIUNE / MISIUNEBAZĂ MATERIALĂCONTACTMANAGEMENTECHIPA MANAGERIALĂCONSILIUL DE ADMINISTRȚIECOMPONENȚA CONSILIUL DE ADMINISTRȚIE HOTĂRÂRILE COMPONENȚA CONSILIUL DE ADMINISTRȚIE P.D.I.PLAN MANAGERIALORGANIGRAMĂREGULAMENTE INTERNER.I. CODUL ETICR.O.F.SECRETARIATRELAȚII CU PUBLICULSTAT DE FUNCȚIIMODEL ACTEMOBILITATEEuro 200CONTABILITATEEXECUȚIE BUGETARĂEXECUȚIE BUGETARĂ - buget localEXECUȚIE BUGETARĂ - buget de statTRANSPARENȚA BUGETARĂBUGET DE STATBUGET LOCALEVALUARE NAȚIONALĂ EVALUARE NAȚIONALĂ LA CLASELE II , IV, VIEVALUARE NAȚIONALĂ LA CLASA A VIII-ACALENDAR EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A CERERE TIP CONTESTAȚII LA EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A CONTESTAȚII LA EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A ADMITERE ÎN CLASA A IX-AADMITERE ÎN CLASA A IX-A MIREȘU MAREADMITERE ÎN CLASA A IX-A LUCĂCEȘTIORARORARE ȘCOLIORARE PROFESORILEGISLAȚIELEGEA ÎNVĂȚĂMÂNTULUIROFUIPSTATUTUL ELEVULUICODUL MUNCII, CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCĂOLIMPIADE ȘI CONCURSURIOLIMPIADE ȘCOLAREPARTENERIATE / PROIECTEACTIVITĂȚI EXTRAȘCOLARELEGĂTURI UTILEINSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN MMMINISTERUL EDUCAȚIEIPRIMĂRIA COMUNEI MIREȘU MARECASA CORPULUI DIDACTIC MMDIDACTIC.RO
DSCN0748.JPG
COPYRIGHT © 2013 - Şcoala Gimnazială Mireșu Mare by Buciuman Raul
TITLU.jpg
“Am fost eroi şi vom fi încă.
Iar viţa noastră e română.
 Suntem mai tari decât o stâncă. 
 Vântoasele nu ne dărâmă. 
 Ne mândrim cu naţia română. 
 Cu-acest popor de neclintit. 
 Vom apăra ţara străbună 
 Şi toate câte-am moştenit…”

La mulţi ani Armatei Române!

    Aceasta a fost urarea noastră de azi . A avut loc ceremonia pentru depunerea de coroane de flori la monumentul eroilor din comuna Mireșu Mare. 
    Alături de domnul primar ing. Ioan Mătieș, de doamna director prof. Lucica Mogoș, de părintele Ioan Romulus Ciurdaș a fost prezent și invitatul nostru de la Consiliul județean, domnul Emil Ambruș. 
    Versurile și cântecele prezentate de elevii noștri, pregătiți de prof. Emilia Pop, Stela Trif și Nicu Oanță, ne-au îndemnat să ne aplecăm cu respect în fața celor care și-au slujit și continuă să-și slujească țara cu devotament.
 
ÎNAPOI
MONUMENT