AcasaDESPRE NOISCURT ISTORICVIZIUNE / MISIUNEBAZĂ MATERIALĂCONTACTMANAGEMENTECHIPA MANAGERIALĂCONSILIUL DE ADMINISTRȚIECOMPONENȚA CONSILIUL DE ADMINISTRȚIE HOTĂRÂRILE COMPONENȚA CONSILIUL DE ADMINISTRȚIE P.D.I.PLAN MANAGERIALORGANIGRAMĂREGULAMENTE INTERNER.I. CODUL ETICR.O.F.SECRETARIATRELAȚII CU PUBLICULSTAT DE FUNCȚIIMODEL ACTEMOBILITATEEuro 200CONTABILITATEEXECUȚIE BUGETARĂEXECUȚIE BUGETARĂ - buget localEXECUȚIE BUGETARĂ - buget de statTRANSPARENȚA BUGETARĂBUGET DE STATBUGET LOCALEVALUARE NAȚIONALĂ EVALUARE NAȚIONALĂ LA CLASELE II , IV, VIEVALUARE NAȚIONALĂ LA CLASA A VIII-ACALENDAR EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A CERERE TIP CONTESTAȚII LA EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A CONTESTAȚII LA EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A ADMITERE ÎN CLASA A IX-AADMITERE ÎN CLASA A IX-A MIREȘU MAREADMITERE ÎN CLASA A IX-A LUCĂCEȘTIORARORARE ȘCOLIORARE PROFESORILEGISLAȚIELEGEA ÎNVĂȚĂMÂNTULUIROFUIPSTATUTUL ELEVULUICODUL MUNCII, CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCĂOLIMPIADE ȘI CONCURSURIOLIMPIADE ȘCOLAREPARTENERIATE / PROIECTEACTIVITĂȚI EXTRAȘCOLARELEGĂTURI UTILEINSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN MMMINISTERUL EDUCAȚIEIPRIMĂRIA COMUNEI MIREȘU MARECASA CORPULUI DIDACTIC MMDIDACTIC.RO
COPYRIGHT © 2013 - Şcoala Gimnazială Mireșu Mare by ing. Buciuman Raul
1437000604121.png 16-accessibilityicon512
ȘCOALA  GIMNAZIALĂ MIREȘU  MARE
Tel : 0262 284008
 E-mail: scoala_mires @yahoo.com
ÎNAPOI
GALERIE FOTO
bucatarii 2
”Micii bucătari” s-au dovedit mari în bucătăria românească și mondială
Elevii clasei a IV-a de la Școala Gimnazială Mireșu Mare, director prof. Merciu Dorel au organizat un concurs numit ”Micul bucătar –Junior Chef bucătar”, prin care au fost invitați să participe, pe grupul clasei, cu filmulețe în care și-au arătat talentul culinar. (trebuiau să realizeze de la A la Z o mâncare servită la micul dejun, prânz sau cină ori un desert).
Scopul acestei activități extracurriculare a fost de formarea deprinderilor practic-gospodăreşti, folosirea cuvintelor şi expresiilor specifice acestora, realizarea unor produse de patiserie, gustări, salate sau mâncare gătită pentru momentele zilei.
Obiectivele dl. învățător Dragoș Gelu au fost de a participa cât mai mulți elevi, să știe să mânuiască obiectele casnice respectând norme simple de protecţie, să trăiască emoţii pozitive ca urmare a îndeplinirii sarcinilor gospodăreşti, să spele fructele şi legumele, să participe la aranjarea şi servirea mesei, să respecte normele igienico-sanitare impuse de activităţile de acest gen, să ducă sarcina dată  la bun sfârşit.
La acest proiect au trimis filmulețe un număr de 11 elevi (jumătatea elevilor clasei). Juriul format din directorul școlii, învățătorul lor, doamnele profesoare care predau la clasa a IV-a: Bara Antonela, Bârlea Olimpia, Zah Monica precum și ei înșiși (nu au avut voie să-ți voteze propria lucrare) au acordat următoarele premii:
Marele premiu – Coțan Cristina Damaris;
Locul I – Frîncu Rebeca; Leș Sofia; Pruna Raluca și Steopan Dorca Vanesa;
Locul II – Avram Maia, Dorca Daria, Feraru Larisa și Nechiti Ioana Patricia;
Locul III – Darvai Casian și Razmoș Răzvan Daniel.
A fost o activitate solicitantă, atât pentru copii cât și pentru părinții lor, iar acest fapt i-a apropiat și mai mult în relația părinte-copil. Ceea ce regretă organizatorul și dl. Director este faptul că nu au putut gusta din toate ”bunătățile” realizate de micii bucătari! Felicitări!
                                                                                       GDL