AcasaDESPRE NOISCURT ISTORICVIZIUNE / MISIUNEBAZĂ MATERIALĂCONTACTMANAGEMENTECHIPA MANAGERIALĂCONSILIUL DE ADMINISTRȚIECOMPONENȚA CONSILIUL DE ADMINISTRȚIE HOTĂRÂRILE CONSILIULUI DE ADMINISTRȚIE P.D.I.PLAN MANAGERIALORGANIGRAMĂREGULAMENTE INTERNER.I. CODUL ETICR.O.F.COMPARTIMENT SECRETARIATCONTABILITATEEXECUȚIE BUGETARĂEXECUȚIE BUGETARĂ - buget localEXECUȚIE BUGETARĂ - buget de statTRANSPARENȚA BUGETARĂBUGET DE STATBUGET LOCALEVALUARE NAȚIONALĂ EVALUARE NAȚIONALĂ LA CLASELE II , IV, VIEVALUARE NAȚIONALĂ LA CLASA A VIII-ACALENDAR EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A CERERE TIP CONTESTAȚII LA EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A CONTESTAȚII LA EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A ORARORARE ȘCOLIORAR GIMNAZIU MIREȘU MAREORAR GIMNAZIU LUCĂCEȘTIORAR MICROBUSLEGISLAȚIELEGEA ÎNVĂȚĂMÂNTULUIROFUIPSTATUTUL ELEVULUICODUL MUNCII, CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCĂOLIMPIADE ȘI CONCURSURIOLIMPIADE ȘCOLAREPARTENERIATE / PROIECTEACTIVITĂȚI EXTRAȘCOLARELEGĂTURI UTILEINSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN MMMINISTERUL EDUCAȚIEIPRIMĂRIA COMUNEI MIREȘU MARECASA CORPULUI DIDACTIC MMDIDACTIC.RO
COPYRIGHT © 2013 - Şcoala Gimnazială Mireșu Mare by ing. Buciuman Raul
1437000604121.png 16-accessibilityicon512
ȘCOALA  GIMNAZIALĂ MIREȘU  MARE
Tel : 0262 284008
 E-mail: scoala_mires @yahoo.com
ÎNAPOI
”Să-l cunoaștem pe Eminescu”!
Sub acest generic  s-a desfășurat la Școala Gimnazială Mireșu Mare proiectul educațional desfășurat în perioada 10-13 ianuarie, coordonat de către prof. înv. primar Dragoș Gelu. Eminescu a fost și va rămâne poetul tuturor românilor. Creația sa este un tot armonios, marcat de aceleași gânduri înalte, de aceeași plăcere de a întoarce roata istoriei, de aceeași revoltă demonică rezolvată în contemplație, de aceeași aspirație spre absolut, de aceeași dragoste de țară și neam.
Elevii clasei a IV-a, împărțiți în patru grupe, au organizat un concurs de cunoștințe despre Poetul Național, au rezolvat rebusuri, au realizat o mapă cu opera și personalitatea poetului, au ascultat și cântat cântece pe versurile marelui poet, au înființat o expoziție cu desene, au realizat un stand de carte ”Mihai Eminescu” în Centrul de Documentare și Informare al școlii, bibliotecar Mogoș Ruxandra Elisabeta.
                                                                 Consilier educativ, prof. Ana DRAGOȘ


GALERIE FOTO
12