AcasaORGANIGRAMACOLECTIVUL UNITĂȚIICONDUCEREAPROFESORIIÎNVĂŢĂTORIEDUCATORI AUXILIARNEDIDACTICRESURSE MATERIALERESURSE MATERIALE MIRESU MARERESURSE MATERIALE LUCACESTIRESURSE MATERIALE IADĂRARESURSE MATERIALE TULGHIEȘRESURSE MATERIALE REMEȚI PE SOMEȘVIZIUNEACTIVITĂȚI EXTRAȘCOLARE
DSCN0748.JPG
COPYRIGHT © 2013 - Şcoala Gimnazială Mireșu Mare by Buciuman Raul
TITLU.jpg
       Sărbătorile creștine ale Nașterii Domnului, Anului Nou si Bobotezei au în viața credincioșilor o semnificație aparte. Ele trezesc rezonanțe afective de înalta sensibilitate și de puternică intensitate, creând o atmosfera de bucurie și un farmec cu totul specifice în trăirea religioasă. La aceasta contribuie în cea mai mare măsura tradiția veche și scumpă a colindelor, care înfățișează evenimentul de extraordinară importanță al venirii în lume a Fiului lui Dumnezeu întrupat, într-un nimb de deosebită frumusețe și duioșie. 
      Adevăratul spirit al Crăciunului înseamnă să prețuiești pacea și bunăvoința, să oferi din plin compasiune.
     De Crăciun aprindem focul ospitalității în casă și pe cel al dragostei în inimi. L-am primit pe Cel care vine an de an, într-ale Sale, cu aurul credinței, smirna smereniei și tămâia dragostei, pe data de 4 decembrie 2016, cu acele comori și licăriri de lumina sfântă, colindele strămoșești, în Concertul de Colinde: „Iată vin colindători…” al comunei Mireșu Mare.
     Corul Școlii Gimnaziale Mireșu Mare condus de prof. Ioana Denuț.
 
cor
ÎNAPOI