AcasaDESPRE NOISCURT ISTORICVIZIUNE / MISIUNEBAZĂ MATERIALĂCONTACTMANAGEMENTECHIPA MANAGERIALĂCONSILIUL DE ADMINISTRȚIECOMPONENȚA CONSILIUL DE ADMINISTRȚIE HOTĂRÂRILE COMPONENȚA CONSILIUL DE ADMINISTRȚIE P.D.I.PLAN MANAGERIALORGANIGRAMĂREGULAMENTE INTERNER.I. CODUL ETICR.O.F.SECRETARIATRELAȚII CU PUBLICULSTAT DE FUNCȚIIMODEL ACTEMOBILITATEEuro 200CONTABILITATEEXECUȚIE BUGETARĂEXECUȚIE BUGETARĂ - buget localEXECUȚIE BUGETARĂ - buget de statTRANSPARENȚA BUGETARĂBUGET DE STATBUGET LOCALEVALUARE NAȚIONALĂ EVALUARE NAȚIONALĂ LA CLASELE II , IV, VIEVALUARE NAȚIONALĂ LA CLASA A VIII-ACALENDAR EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A CERERE TIP CONTESTAȚII LA EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A CONTESTAȚII LA EVALUARE NAȚIONALĂ CLASA A VIII-A ADMITERE ÎN CLASA A IX-AADMITERE ÎN CLASA A IX-A MIREȘU MAREADMITERE ÎN CLASA A IX-A LUCĂCEȘTI2023-2024-brosura-admitere-inv-liceal-profesional-&-dual-de-stat-&-privat.ORARORARE ȘCOLIORARE PROFESORILEGISLAȚIELEGEA ÎNVĂȚĂMÂNTULUIROFUIPSTATUTUL ELEVULUICODUL MUNCII, CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCĂOLIMPIADE ȘI CONCURSURIOLIMPIADE ȘCOLAREPARTENERIATE / PROIECTEACTIVITĂȚI EXTRAȘCOLARELEGĂTURI UTILEINSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN MMMINISTERUL EDUCAȚIEIPRIMĂRIA COMUNEI MIREȘU MARECASA CORPULUI DIDACTIC MMDIDACTIC.RO
COPYRIGHT © 2013 - Şcoala Gimnazială Mireșu Mare by ing. Buciuman Raul
1437000604121.png 16-accessibilityicon512
ȘCOALA  GIMNAZIALĂ MIREȘU  MARE
Tel : 0262 284008
 E-mail: scoala_mires @yahoo.com
ÎNAPOI
GALERIE FOTO
cjmm
𝟏𝟎 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐌𝐢𝐫𝐞𝐬̧𝐮 𝐌𝐚𝐫𝐞

La a doua ediție a concursului interdisciplinar 𝐶𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑎𝑑𝑎, Școala Gimnazială Mireșu Mare, director prof. Dorel Merciu a avut o reprezentare de nota zece. Căci 10 performeri au urcat pe podium: 5 elevi, alături de cei 5 dascăli care i-au pregătit.

·         Premiul I a fost obținut de Xenia Bârle (clasa a IV-a) la caligrafie și Paula-Mariana Balaj (clasa a V-a) la limba engleză;

·         Premiul III l-a obținut Miriam Pop (clasa a V-a)  la limba română.

·         Cu mențiunea a II-a au fost răsplătiți Mara Micle (clasa a II-a) la caligrafie și Darius Copeștiuc (clasa a VI-a) la istorie.

Performanța elevilor merge braț la braț cu a dascălilor coordonatori: Gelu Dragoș, Adina Mureșan, Ileana Costin, Ana Chira și Rodica Prună.

Felicitări tuturor celor care ne-au reprezentat cu cinste comuna, demonstrând că satul e un izvor nesecat de minți și de caractere.